nieuws

VGME Vastgoedsociëteit in Deventer

Geen categorie

Op maandag 23 november verwelkomen de VGME en Saxion Hogeschool vastgoedmanagers voor de VGME Vastgoedsociëteit.

Tijdens een plenaire sessie krijgen deelnemers en studenten inzicht in het assetmanagement in onderwijs, overheid en corporatiebranche. Assetmanagement is een belangrijk onderwerp in het maatschappelijk vastgoed. Hoe kunnen maatschappelijke organisaties hun sociale doelstellingen behalen door middel van de optimale inrichting en exploitatie van de vastgoedportefeuille? En wat kunnen commerciële vastgoedbeleggers hiervan leren?

De bijeenkomst wordt geleid door Duco Bodewes, adviseur assetmanagement. Sprekers zijn  William Smit, manager vastgoedsturing bij Parteon, Erwin van Proosdij MRE, Hoofd Vastgoedbedrijf Enschede, en Hans Wichers Schreur, directeur Bureau Vastgoed van de Saxion Hogeschool. 
De inloop voor deze bijeenkomst begint om 16.15 uur. Om 17.00 uur gaat het programma van start tot 20.30 uur. De VGME Vastgoedsociëteit is toegankelijk voor VGME-geregistreerden, studenten en gasten. VGME is een netwerk van 600 vastgoedmanagers.

Reageer op dit artikel