nieuws

Vastned breidt Franse portefeuille uit

Geen categorie

Vastned kocht voor 16,2 miljoen euro twee high street shops in Le Marais in Parijs. Door deze acquisitie groeit het cluster premiumcity-highstreetshops van Vastned in Parijs naar 136 miljoen euro.

Vastned breidt Franse portefeuille uit

Rue des Rosiers is een van de prominente winkelstraten in Le Marais. Rue des Rosiers 3ter bestaat uit twee high street shops. De grootste unit is verhuurd aan het Original-label van het bekende internationale sportmerk Adidas. Adidas Original huurt in totaal 300 m2 verdeeld over de begane grond en het souterrain. Suite.341 huurt de andere winkelunit van 100 m2. Suite.341 is een conceptstore van de Franse SMPC group, waar de drie high-end fashionmerken Sandro, Maje en Claudie Pierlot worden verkocht.

Le Marais is een historische wijk met vele charmante steegjes en smalle straatjes gelegen in het derde en vierde arrondissement van Parijs. De wijk ontwikkelt zich tot de ‘place to be’ voor innovatieve fashionretailers, wat een positief effect op zowel de huur- als waardeontwikkeling van het vastgoed in deze wijk zal hebben.

RIBAK SCR Conseil en Chardon Tarrade Le Pleux Moisy Namand adviseerden Vastned.

Reageer op dit artikel