nieuws

Seminar logistiek vastgoed

Geen categorie

In navolging van de succesvolle Belgische edities organiseert Management Producties op dinsdag 16 februari 2016 in Venlo nu ook in Nederland het nationale event Logistiek Vastgoed.

Seminar logistiek vastgoed

De markt voor logistiek vastgoed trekt aan. Er is veel vraag en er worden veel projecten ontwikkeld op verzoek van de toekomstige eindgebruikers. Waar liggen de kansen en mogelijkheden? Die vragen komen aan bod tijdens het evenement.

Sprekers zijn onder anderen Bram Verhoeven van Prologis, Jeanet van Antwerpen van SADC, Peter van Geffen en Hub Ploem van Stec Groep, Joost Uwents van WDP, Robert Visser van Metropoolregio Eindhoven, Peter van der Maas van DSV Solutions Nederland en Arthur van Dijk van Transport & Logistiek Nederland.

Reageer op dit artikel