nieuws

Redevco levert woonwinkelproject Bordeaux op

Geen categorie

Redevco heeft in Bordeaux een woonwinkelproject van 120 miljoen euro opgeleverd. Het betreft een herontwikkeling van een drukkerij in het historische centrum naar 28.000 m2 vastgoed, waaronder 19.000 m2 winkelruimte.

Redevco levert woonwinkelproject Bordeaux op

De binnenstedelijke herontwikkeling heeft vier jaar in beslag genomen. Redevco transformeerde de voormalige drukkerij van dagblad Sud Ouest naar 19.000 m2 winkelruimte. Nexity heeft daarnaast nog eens honderd appartementen ontwikkeld. Dit project Promenade Sainte-Catherine naar ontwerp van Valode & Piste vergde een totale investering van 120 miljoen euro.

Promenade Sainte-Catherine werd op 9 oktober geopend door oud-premier Alain Juppé, de huidige burgemeester van Bordeaux. De ontwikkeling slaat volgens Redevco zeer goed aan, getuige het bezoekersaantal van 135.000 in de eerste drie dagen na opening. In het open winkelgebied hebben voor Bordeaux nieuwe internationale en lokale retailers winkels met innovatieve concepten geopend. Huurders zijn onder meer Lego, Starbucks, Superdry, C&A, Esprit en G-Star Raw.

Reageer op dit artikel