nieuws

Nominatie Mapic-award voor Bordeaux-project Redevco

Geen categorie

Redevco is genomineerd voor een Mapic-award voor het herontwikkelingsproject Promenade Sainte-Catherine in Bordeaux.

Nominatie Mapic-award voor Bordeaux-project Redevco

Dat laat de Mapic-organisatie weten. Redevco is genomineerd in de categorie Best Retail Urban Project. De Nederlandse ontwikkelende belegger dingt mee samen met Provast, dat in dezelfde categorie is genomineerd met de Markthal. Promenade Sainte-Catherine is een net opgeleverde herontwikkeling in het historische centrum van Bordeaux. Redevco heeft voor 120 miljoen euro een drukkerij getransformeerd naar 19.000 m2 winkel- en horecaruimte en 8.000 m2 woningen.

Andere genomineerden voor het beste stedelijke winkelproject zijn behalve Redevco en Provast Meraas Development met het project The Beach in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en Costruzioni Europee met het project Eataly Smeraldo in Milaan. De winnaars worden donderdagavond 19 november bekendgemaakt tijdens het Mapic Awards galadiner in het Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez.

Reageer op dit artikel