nieuws

Joint venture Epoc en Meijer Realty Partners

Geen categorie

Epoc Nederland en Meijer Realty Partners hebben een joint venture genaamd Meijer Realty Partners Asset Management opgericht waarin zij hun asset- en propertymanagement zullen bundelen..

Joint venture Epoc en Meijer Realty Partners

De oprichting is ingegeven door de recente samenwerking van de twee partijen in het project Megastores in Den Haag en de jarenlange relatie tussen de aandeelhouders. Door de samenwerking is landelijke en regionale dekking in de kerngebieden verkregen, met kantoren in Den Haag, Amsterdam en Den Bosch. Dit sluit aan bij de ambitie van beide partijen om dicht bij het vastgoed te zijn.

Epoc Nederland is gespecialiseerd in vastgoedmanagement op commercieel, technisch en financieel gebied met een focus op value for money voor de stakeholders (verhuurders en huurders). De jarenlange ervaring van de familie Meijer en MRP in vastgoedinvesteringen en vastgoedontwikkelingen en haar relaties met buitenlandse (institutionele) partners zullen leiden tot een nog grotere en snellere slagkracht van beide partijen. MRP Asset Management zal exclusief het assetmanagement voor de vastgoedportefeuille van MRP verzorgen, Epoc Nederland levert het propertymanagement.

Door de integratie zijn partijen in staat om alle aspecten binnen de vastgoedportefeuille met eigen medewerkers uit te voeren. Het acquisitieprofiel voor vastgoedbeleggingen heeft een spread van core tot opportunityvastgoed en is van toepassing op single asset- en portfoliotransacties. Epoc Nederland blijft zelfstandig opereren en zal voor haar cliënten de producten blijven leveren waar het bedrijf vijftien jaar geleden voor is opgericht. Voor met name buitenlandse cliënten levert Epoc lokaal assetmanagement en propertymanagement, voor Nederlandse cliënten voornamelijk propertymanagement.

Reageer op dit artikel