nieuws

Hilverink en Hordijk nemen afscheid van ROZ

Geen categorie

De Raad voor Onroerend Zaken (ROZ) neemt eind 2015 afscheid van voorzitter Henk Hilverink en directeur Aart Hordijk. Judith Norbart volgt Hordijk op. Leden vervullen bij toerbeurt het voorzitterschap.

Hilverink en Hordijk nemen afscheid van ROZ

Hordijk (67) gaf ruim twintig jaar vorm aan de ROZ. Zijn opvolging verloopt in twee fasen. Per 1 november vindt de overdracht plaats van de taken rondom de ROZ-modelhuurcontracten. De andere taken volgen 1 januari. Aankomend voorzitter Norbart maakt al geruime tijd deel uit van de Juridische Commissie Huurzaken van de ROZ en nam deel aan de werkgroep die het ROZ-model voor winkels heeft herzien. Zij vervult het voorzitterschap parttime naast haar werk als hoofd juridische zaken bij Klépierre Management Nederland.

Hilverink was acht jaar voorzitter van de ROZ. Dat de functie voortaan bij toerbeurt wordt ingevuld is ingegeven door de wens te bezuinigen.

Ter gelegenheid van het afscheid is er 4 december in de ochtend een seminar.

Reageer op dit artikel