nieuws

Flexibel werken op treinstations

Geen categorie

Vanaf 1 november neemt Regus de exploitatie over van de NS International Lounges op Amsterdam en Rotterdam Centraal. Later dit jaar komt daar de NS International Lounge op Schiphol bij.

Flexibel werken op treinstations

Dat melden partijen in een persbericht. De lancering van de eerste Regus Express business lounges op het Nederlandse spoorwegnetwerk komt voort uit een overeenkomst tussen NS en Regus die treinreizigers toegang moet geven tot comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken op de treinstations.

Het toegangsbeleid blijft in 2015 ongewijzigd. De NS International Lounges zijn beschikbaar voor de eersteklas treinreizigers. Deze reizigers hebben in 2015 gratis toegang tot de lounges en kunnen zo tijdens hun wachttijd verder werken, vergaderingen of presentaties voorbereiden of simpelweg ontspannen. De dienstverlening die de klanten van NS International gewend zijn blijft voor 2015 ook ongewijzigd. Regus past wel de look-and-feel van de NS International Lounges aan en creëert een rustige en professionele werkomgeving. Daarnaast worden de vergaderruimtes in Amsterdam en op Schiphol uitgebreid en wordt in Rotterdam de lounge voorzien van vergaderruimtes. Hiermee spelen NS International en Regus in op de behoefte aan een nieuwe flexibele werkomgeving voor werkenden.

Uit internationaal onderzoek van Regus blijkt dat 45 procent van de zakelijke professionals in Nederland minimaal de helft van de week niet vanaf een vast kantoor, maar juist vanaf verschillende plekken werkt. De helft van de Nederlandse respondenten zegt dat ze flexibel willen werken om de werk-privébalans te verbeteren.

Reageer op dit artikel