nieuws

Expansie Vascobelo V-bar in Randstad

Geen categorie

De Belgische horecaformule Vascobelo V-bar is van plan de komende twaalf maanden zes nieuwe locaties te openen in de Randstad.

Dat meldt adviseur DTZ Zadelhoff namens de Belgische koffieproducent. In februari opende het high-end koffiemerk een eerste vestiging aan de Suikerrui 32 in Antwerpen. Daarna volgden een Vascobelo V-bar in de nieuwe Scheltema in Amsterdam en een vestiging aan Grote Berg 16 in Eindhoven.

Op korte termijn is Vascobelo op zoek naar horecaruimte in Amsterdam en Haarlem. Vervolgens kijkt de formule naar andere locaties in Nederland. In Vascobelo V-bars wordt premium koffie geschonken. Daarnaast kunnen bezoekers er ontbijt, lunch of kleine gerechten bestellen. DTZ Zadelhoff adviseert Vascobelo bij haar uitbreiding in Nederland.

Reageer op dit artikel