nieuws

Color Business Center Haarlem

Geen categorie

In het kantoorpand van vastgoedonderneming Mayfield aan Diakenhuisweg 39 te Haarlem is sinds kort een nieuw business center gevestigd waar men flexibel kan werken.

Het nieuwste centrum van Color Business Centers omvat 2.000 m2 en zal aan ongeveer dertig huurders onderdak gaan bieden. De kleinste unit is 18 m2, de grootste 100 m2. Er is tot dusverre één unit verhuurd. Het totale pand van Mayfield beslaat ongeveer 5.000 m2. In het gedeelte dat niet tot het nieuwe business center behoort zitten twee huurders.

Color Business Center heeft momenteel achttien vestigingen in beheer in onder andere Amstelveen, Arnhem, Nieuwegein, Ede en Gouda. Het vijftien jaar oude bedrijf huurt zelf geen ruimte, maar werkt uitsluitend als beheerder in opdracht van gebouweigenaren.

Reageer op dit artikel