nieuws

CBRE GIP koopt logistieke portefeuille voor 350 miljoen

Geen categorie

CBRE Global Investment Partners heeft voor 350 miljoen euro een logistieke portefeuille gekocht, bestaande uit zeven distributiecentra in Frankrijk, Duitsland, Spanje en de Benelux. De totale oppervlakte is 600.000 m2.

CBRE GIP koopt logistieke portefeuille voor 350 miljoen

CBRE GIP verwierf het vastgoed van bestaande klanten van TH Real Estate. Deze laatste partij blijft het management doen van de portefeuille. Intussen wordt nog meer logistiek vastgoed gezocht, primair in Frankrijk, Duitsland, Spanje en de Benelux.

Het grootste van de zeven centra staat in Villabé, Frankrijk (202.294 m2). Belangrijkste huurder hier is Auchan. Een distributiecentrum in Tilburg (75.253 m2) heeft als belangrijkste huurder Id Logistics. 

Reageer op dit artikel