nieuws

WSG zet miljoenenclaim tegen ex-topman door

Geen categorie

Woningstichting Geertruidenberg (WSG) wil in hoger beroep nog een poging wagen om 9,2 miljoen euro schadevergoeding te krijgen van voormalig directeur Peter Span. WSG maakte da dinsdag bekend.

WSG zet miljoenenclaim tegen ex-topman door

WSG beschuldigt de voormalig directeur van wanbeleid. De relatief kleine corporatie raakte in financiële problemen door grote investeringen. WSG moest met 118 miljoen euro steun van het Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV) overeind worden gehouden. De rechtbank in Breda oordeelde in oktober dat WSG geen schade kan eisen, omdat dat bij het ontslag van de directeur in 2011 expliciet was afgesproken.

‘WSG verzoekt het hof om alsnog tot een inhoudelijke beoordeling te komen. WSG is van mening dat degene die verantwoordelijk is, verantwoordelijk moet worden gehouden’, staat in een dinsdag uitgegeven verklaring.

Reageer op dit artikel