nieuws

Posthumus CEO BNP Paribas RE Advisory Netherlands

Geen categorie

Sicco Posthumus is per 1 januari aangetreden als nieuwe CEO van BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands. Hij neemt daarmee de functie over van Machiel Hoek. Hoek heeft op eigen verzoek de organisatie verlaten om zich buiten het vastgoed verder te ontwikkelen. Hij blijft op projectbasis als adviseur voor klanten betrokken.

Posthumus CEO BNP Paribas RE Advisory Netherlands

Dat blijkt uit een nieuwjaarsbericht van het bedrijf aan zijn klanten. Eind 2012 is de organisatie succesvol onderdeel geworden van het internationale netwerk van BNP Paribas Real Estate. In 2013 is de bedrijfsvoering verder uitgebreid met de acquisitie van de property management activiteiten van Aberdeen Asset Management. Daarmee is BNP Paribas Real Estate uitgegroeid tot een full-service vastgoedadvieskantoor met de volgende disciplines: asset management, property management, transaction, valuation en consulting.

Reageer op dit artikel