nieuws

Stable begint bouw Fashion Outlet Montabaur

Geen categorie

Na een voorbereidingstijd van maar liefst bijna dertien jaar, gekenmerkt door vele juridische procedures, begint deze week de bouw van Fashion Outlet Montabaur. Het Duitse outletcentrum omvat 14.500 m2 verhuurbaar oppervlak en krijgt 2.000 parkeerplaatsen.

Stable begint bouw Fashion Outlet Montabaur

Fashion Outlet Montabaur is een gezamenlijke ontwikkeling van Stable International Development en S.K.E.T. Gesellschaft für Immobilienmanagement. Het ligt direct aan de A3 (Köln – Frankfurt), een van de drukst bereden Duitse snelwegen, tegenover het station van de hogesnelheidstrein ICE. Stable International Outlet Management heeft al voordat de eerste paal is geslagen meer dan 65 procent  verhuurd. Naast vele nationale en internationale merken omvat de nieuwste Shoppingdestination ook horeca. Het totale investeringsvolume, inclusief ongeveer 10.000 m2 moderne kantoren tegenover het ICE-station, bedraagt 77 miljoen euro. Stable International Outlet Management wordt verantwoordelijk voor het management van het outletcentrum.

Stable International Development en Outlet Management hebben hun hoofdkantoor in Amersfoort. Stable is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het management van outletcentra. In 2001 ontwikkelde Stable het eerste outletcentrum in Nederland, Batavia Stad Fashion Outlet. Het management daarvan wordt nog steeds door Stable gevoerd, evenals de planontwikkeling voor verdere uitbreiding. Sinds 2010 is Stable betrokken bij Rosada Fashion Outlet en verantwoordelijk voor het management en de voorgenomen uitbreiding van 8.000 m2. In Duitsland ontwikkelt Stable ook in Leipzig. De bouwstart van Fashion Outlet Leipzig is voorzien voor de eerste helft van 2014.

Reageer op dit artikel