nieuws

Ruud Pastor regiodirecteur ING REF

Geen categorie

Ruud Pastor is benoemd tot regiodirecteur ING Real Estate Finance (‘REF’), verantwoordelijk voor de commerciële vastgoedfinancieringsactiviteiten in Noord- en Oost-Nederland. Pastor heeft ruim twintig jaar ervaring in de vastgoedfinanciering.

Pastor begon zijn loopbaan bij Westland Utrecht in de regio Amsterdam en werkte achtereenvolgens in diverse commerciële en risk management functies. Na de fusie tussen Westland Utrecht en ING Real Estate, bekleedde hij verschillende managementfuncties. Tot voor kort was Pastor regiodirecteur ING REF te Rotterdam. Sinds 2006 is hij lid van het management team van ING REF Nederland.

Pastor volgt Jacqueline van der Stelt op, die per 1 januari 2014 de organisatie verlaat. Van der Stelt trad in 2005 in dienst bij ING REF in Arnhem als commercieel directeur. Vanaf 2007 was zij als regiodirecteur te Arnhem verantwoordelijk voor de commerciële vastgoedfinancieringsactiviteiten in Noord- en Oost-Nederland en trad zij toe tot het management team van ING REF Nederland. Van der Stelt vertrekt omdat zij ‘behoefte aan een nieuwe professionele uitdaging’ had, waar zij in 2014 een nadere invulling aan wil geven.

Reageer op dit artikel