nieuws

Werner Leenders en Edwin Bodaan in bestuur FMN

Geen categorie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) zijn Werner Leenders en Edwin Bodaan benoemd tot bestuurslid. De ALV honoreerde de voordracht van beide kandidaten unaniem en met applaus.

Leenders wordt binnen het bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille sponsoring. In deze functie formuleert hij het sponsorbeleid, onderhoudt en verstevigt hij de contacten met bestaande sponsoren en is hij actief in het vinden van nieuwe sponsoren. Leenders heeft zijn eigen facilitair interim- en projectbureau Leenders Facility Management. Bodaan wordt verantwoordelijk voor de portefeuille ontmoeten, waarvan de vier regioteams en de commissie Events deel uitmaken. In het dagelijks leven werkt hij bij de Rabobank Vijfheerenlanden, waar hij leiding geeft aan een klein team binnen de afdeling Project- en facilitymanagement.

Reageer op dit artikel