nieuws

Vastgoedsector in actie voor 3FM Serious Request

Geen categorie

De bouw- en vastgoedsector steunt de campagne ‘Let’s clean this shit up!’ van 3FM Serious Request. Afgelopen donderdag (15 november) is een ruilactie begonnen op www.duurzaamruilen.nl. Het eerste ruilitem, een stuk zeep, werd aangeboden tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in Amersfoort.

Vastgoedsector in actie voor 3FM Serious Request

Het streven is dat dit zeepje binnen zestien werkdagen voor een zo groot en waardevol mogelijk item wordt geruild. Iedereen kan meeruilen. De opbrengst van het meest waardevolle item gaat volledig naar 3FM Serious Request.

3FM Serious Request wil dit jaar meer dan 12 miljoen euro inzamelen. De opbrengst wordt gebruikt om de jaarlijkse sterfte van 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree door gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten tegen te gaan. Met de ruilactie laten partijen in de bouw- en vastgoedsector hun maatschappelijke verantwoordelijkheid zien en geven ze een signaal af dat ze samen meer kunnen dan alleen. Van donderdag 14 november tot en met maandag 9 december wordt via de site dagelijks één ruilitem aangeboden. Iedereen kan op de site een item inbrengen waartegen hij/zij het aangebodene wil ruilen. Dat kan van alles zijn: van een toiletpot tot een kantoorpand of van een website tot een elektrische auto.

Meer informatie is te vinden op www.duurzaamruilen.nl.

Reageer op dit artikel