nieuws

Studiohecht en ABT winnen prijsvraag

Geen categorie

Het plan Licht…Lucht…Ruimte…Vrijheid van Studiohecht en ABT is op 20 november tot één van de drie winnaars uitgeroepen van de prijsvraag  Bouwen op Elkaar van de gemeente Den Haag. De prijsvraag draaide om de vraag hoe hoogbouw stapsgewijs kan worden ontwikkeld en in de tijd kan groeien door nieuwe kleinschalige opdrachtgevers.

Studiohecht en ABT winnen prijsvraag

Hoe kan een gebouw evolueren en toch al gebruikt worden? Wat zijn daarbij verschijningsvormen? Hoe wordt het bouwproces georganiseerd?

In het concept van Studiohecht en ABT hebben de toekomstige bewoners de volledige vrijheid om op hoogte hun eigen woning te ontwerpen. ‘Een vrij kavel in de lucht met veel creatieve en persoonlijke vrijheid voor de bewoners. Zo zou je dit plan het best kunnen omschrijven’, aldus Antonio Cannavacciuolo, medeoprichter van Studiohecht.

Reageer op dit artikel