nieuws

Nieuwe woningmarktcongres Stec Group

Geen categorie

Dinsdagmiddag 19 november vindt in het gloednieuwe gebouw Rozet in Arnhem het Nieuwe woningmarktcongres van de Stec Groep plaats. Vertegenwoordigers van de overheid, corporaties, banken en beleggers gaan met elkaar in gesprek over het vlot trekken van de woningmarkt. ‘

Veel vernieuwende voorstellen van de deelnemers zijn al bij ons binnengestroomd’, aldus Frans Wittenberg, partner bij de Stec Groep. ‘Een tipje van de sluier: sociale huur zonder corporaties, vastgoedfonds voor aanpak particulier woningbezit, stel een wethouder voor de bestaande voorraad aan, opbouwen van een beleggersportefeuille voor krimp- en anticipeerregio’s en opzetten van wijkcoöperaties.’ Tijdens het congres zullen de deelnemers en de Stec Groep de voorstellen verder uitwerken. Daarna wordt er gestemd over het meest aansprekende voorstel.

De Arnhemse Stec Groep helpt opdrachtgevers bij economische vragen over gebouwen, gebieden en grond. De werkvelden zijn wonen, bedrijventerreinen, kantoren, winkels en zorgvastgoed.

Reageer op dit artikel