nieuws

Nieuwe vleugel Wijnegem Shopping Center geopend

Geen categorie

In Antwerpen is de eerste fase geopend van de herontwikkeling van het Wijnegem Shopping Center. Het nieuwe gedeelte herbergt 25 winkelunits met een oppervlakte van in totaal 13.900 m2. Het vervangt het oudste gedeelte van het centrum. Verder zijn 200 nieuwe ondergrondse parkeerplaatsen toegevoegd.

Nieuwe vleugel Wijnegem Shopping Center geopend

De twee eigenaren – het winkelfonds van CBRE Global Investors (RPFFB) en AXA Belgium – investeren in totaal 50 miljoen euro in de vernieuwing en uitbreiding van het winkelcomplex van 61.100 m2. Het investeringsprogramma is afgerond in maart 2014. Het Wijnegem Shopping Center trekt jaarlijks ongeveer negen miljoen bezoekers en geldt als een van de meest dominante winkelcentra van de Benelux.

Reageer op dit artikel