nieuws

Nico van Til (Bouwend Nederland) geridderd

Geen categorie

Nico van Til is woensdag 13 november benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de versierselen uit handen van de burgemeester van Hoorn, Onno van Veldhuizen.

Nico van Til (Bouwend Nederland) geridderd

Van Til heeft na 25 jaar afscheid genomen als bestuurslid van (rechtsvoorgangers) van Bouwend Nederland. In 1988 trad hij toe tot het afdelingsbestuur van NVOB West-Friesland. Vervolgens werd hij afdelingsvoorzitter en later voorzitter van het gewest Noord-Holland, om uiteindelijk landelijk bestuurslid van het NVOB te worden. In september 2003 nam Van Til plaats in de commissie-Andersson. Daarmee stond hij aan de wieg van Bouwend Nederland, waarvan hij negen jaar penningmeester is geweest.

Reageer op dit artikel