nieuws

Martijn Windels in directie APF

Geen categorie

Martijn Windels is toegetreden tot de directie van APF International. Hij volgt Kor Streefkerk op, die op 1 november als directielid terugtrad.

Windels werkt al ruim vijf jaar als acquisiteur en senior asset manager bij APF International. Voor zijn indiensttreding werkte hij als adviseur bij CB Richard Ellis. Hij zal samen met Wiggert Karreman en medeoprichter Jan Ladenius de nieuwe directie vormen. Karreman en Windels hebben hun belang in APF International verder uitgebreid met de gezamenlijke overname van de aandelen van Streefkerk.

Kor Streefkerk was medeoprichter van APF International. Hij had met zijn kennis en ervaring een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van de Amsterdamse investment manager en vastgoedfondsenbeheerder tot een succesvolle onderneming. APF International is de afgelopen jaren omgevormd van een traditionele initiator en beheerder van vastgoed-cv’s en maatschappen naar een boutique investment manager. Behalve voor Nederlandse particuliere beleggers heeft APF het mandaat voor enkele internationale institutionele beleggers.

Reageer op dit artikel