nieuws

Marco Mosselman naar Syntrus Achmea

Geen categorie

Marco Mosselman MSRE is als accountmanager in dienst getreden op de afdeling Investor Relations van Syntrus Achmea. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de opdrachtgevers van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Mosselman (1979) studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie werkte hij enkele jaren bij een tweetal onderzoeksbureaus. Daar richtte hij zich op markt- en sectorstudies. In 2007 trad Mosselman in dienst bij de beursgenoteerde vastgoedbelegger Wereldhave. Daar was hij verantwoordelijk voor markt-, portefeuille- en investeringsanalyses. Ook leidde hij diverse strategische projecten.

In 2013 deed hij, in opdracht van IVBN, een studie naar de samenstelling en het rendement van de vastgoedbeleggingen van Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars. Op dat onderzoek studeerde hij in oktober af als Master of Science in Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate.

Reageer op dit artikel