nieuws

MAB-project wint Mapic Award

Geen categorie

Op de grootste retailbeurs van Europa, Mapic in het Franse Cannes, heeft Roppenheim The Style Outlets een fel begeerde Mapic Award gewonnen in de categorie Best Factory Outlet 2013. Tijdens het volledig uitverkochte Mapic Awards Gala Dinner namen Neinver en MAB de prijs in ontvangst.

MAB-project wint Mapic Award

‘De award voor de factory outlet in Roppenheim is een mooie bekroning voor het team dat zo hard gewerkt heeft aan dit project’, aldus MAB.

Roppenheim The Style Outlets is het eerste outlet center dat Neinver en MAB Development gezamenlijk hebben ontwikkeld, in het kader van de joint venture die de twee bedrijven in 2010 aangingen voor de ontwikkeling van outlet centers in Frankrijk en Duitsland. Met meer dan honderd merken verdeeld over ruim 27.000 m2 ontvangt Roppenheim ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar uit Frankrijk en Duitsland.

Reageer op dit artikel