nieuws

Leijn de Wolf voorzitter VastgoedCert

Geen categorie

Leijn de Wolf is per 4 november benoemd tot voorzitter van het bestuur van Stichting VastgoedCert, het branchebrede platform dat makelaars en taxateurs in onroerende zaken certificeert en registreert op basis van hun vaktechnische bekwaamheid. De Wolf maakt al drie jaar deel uit van het bestuur en is lid van de Commissie Klankbord van de Waarderingskamer.

Leijn de Wolf voorzitter VastgoedCert

Hij is daarnaast algemeen directeur en mede-eigenaar van adviesbureau Thorbecke. Stichting VastgoedCert is opgericht in 2004, nadat de beschermde titel Makelaar o.g. kwam te vervallen. Alle ruim 6.000 geregistreerden bij VastgoedCert voldoen aan hoge vakbekwaamheidseisen op hun specifieke werkgebied. Naast brancheorganisaties als de NVM, VastgoedPRO en NVR zijn ook de Nederlandse Vereniging van Banken en de Waarderingskamer bij VastgoedCert betrokken.

Reageer op dit artikel