nieuws

JLL wereldwijd adviseur Gemalto

Geen categorie

Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging met meer dan 10.000 medewerkers in 43 landen, heeft Jones Lang LaSalle (JLL) geselecteerd als adviseur voor haar wereldwijde vastgoedportefeuille. Dat maakte JLL gisteren (26 november) bekend.

De samenwerking wordt aangestuurd vanuit de vestiging van JLL in Frankrijk. De opdracht omvat zowel (strategisch) vastgoedadvies als het uitvoeren van de transacties voor de kantoren, onderzoekscentra en fabrieken van Gemalto wereldwijd. JLL verzorgt hiervoor de aan- en verhuur, de begeleiding van de heronderhandelingen van bestaande huurcontracten en de verkoop en herontwikkeling van vastgoed. Het beheer en de administratie in de database met alle objectgegevens en huurcontracten wordt uitgevoerd door JLL in Warschau in Polen.

Reageer op dit artikel