nieuws

Internos managet PREF

Geen categorie

De Londense fondsbeheerder Internos Real Investors, die onder meer vier Nederlandse vastgoedfondsen beheert, is door British Land benoemd tot fondsadviseur en assetmanager van het Pillar Retail Europark Fund. Met deze overeenkomst komt de portefeuille onder management op 4,1 miljard euro.

PREF is een naar Luxemburgs recht gestructureerde FCP, opgericht in 2004. Participanten zijn het Britse beursgenoteerde British Land en een aantal institutionele beleggers. Het fonds bezit tien retailparken in Spanje, Frankrijk, Portugal en Italië met een totale waarde van 230 miljoen euro. Dit is het achtste fonds waarvan het beheer is overgenomen door Internos sinds de oprichting in 2008. Dit jaar nam Internos ook het management over van de Spezialfonds-activiteiten van het Duitse Commerz Real, een onderdeel van Commerzbank.

Reageer op dit artikel