nieuws

Inschrijving FGH Vastgoedprijs sluit eind januari 2014

Geen categorie

Tot 31 januari 2014 kunnen vastgoedprojecten worden voorgedragen voor de FGH Vastgoedprijs 2014. Het is voor de dertiende keer dat deze prijs wordt uitgereikt aan het meest onderscheidende vastgoedproject van Nederland. De FGH Bank beloont eens in de twee jaar onderscheidende initiatieven in de vastgoedmarkt.

Inschrijving FGH Vastgoedprijs sluit eind januari 2014

De bank stelde de FGH Vastgoedprijs in 1989 in en reikte die in 1990 voor het eerst uit. De inzending staat open voor Nederlandse vastgoedprojecten die in de twee jaar voorafgaand aan het jaar van uitreiking in gebruik zijn genomen en een vloeroppervlak hebben van minimaal 5.000 m2. Zowel nieuwbouw- als herontwikkelings- en renovatieprojecten komen in aanmerking. Alle voorwaarden waaraan een inzending moet voldoen, staan vermeld in het reglement op de website van de FGH Bank.

De prijs is een erkenning voor initiatiefnemers die bij de verwezenlijking van vastgoedprojecten getuigen van durf, visie en ondernemerschap. Daarnaast beoordeelt de jury in hoeverre het initiatief een gezonde projecteconomie laat zien en een verantwoord projectrisico heeft. Tot slot spelen criteria als architectuur, duurzaamheid en maatschappelijke impact een rol. De inzendingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld. Daaruit volgt een selectie van projecten die door de jury worden bezocht. Dat bezoek levert een aantal nominaties op, waaruit op maandag 3 november 2014 de winnaar komt.

Inschrijving voor de FGH Vastgoedprijs 2014 kan via www.fghvastgoedprijs.nl.

Reageer op dit artikel