nieuws

FMT lanceert nieuwe website

Geen categorie

Leegstandbeheerder FMT Vastgoedbeheer heeft op dinsdag 12 november zijn nieuwe website www.fmt-nl.com en bijbehorende nieuwe slogan en huisstijl gelanceerd. In april 2013 werd de onderneming overgenomen door het internationale bedrijf de VPS Group. Vanaf nu heet de vernieuwde organisatie FMT.

Door de overname is het aantal diensten van FMT flink uitgebreid: van tijdelijk beheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot vastgoedbeveiliging via innovatieve bewakingssystemen.

VPSitex, de Nederlandse dependance van de VPS Group, gaat ook verder onder de vlag FMT. Leegstandbeheerder AK beheer, dat in september werd overgenomen door de VPS Group, opereert vooralsnog onder de eigen naam.

FMT is ruim twintig jaar actief als leegstandbeheerder. Het bedrijf heeft 42 medewerkers, een hoofdkantoor in Den Haag en vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Deventer, Enschede en IJmuiden. De VPS Group beveiligt ongeveer 90.000 objecten op meer dan honderd locaties in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Europa. De organisatie telt 1.700 medewerkers en is gespecialiseerd in het beveiligen, onderhouden en beheren van leegstaand onroerend goed.

Reageer op dit artikel