nieuws

Essent winnaar Winning Workplace Award

Geen categorie

Jones Lang LaSalle heeft Essent uitgeroepen tot winnaar van de Winning Workplace Award 2013. Deze tweejaarlijkse award is een onderscheiding voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan trends en ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt.

Essent winnaar Winning Workplace Award

De prijs is tijdens het FMM Marktevent in The Upper Deck in Naarden in ontvangst genomen door Marcel Broumels, manager Strategic FM Demand & Supply bij Essent. De winnaar is door een onafhankelijke en professionele jury gekozen uit de drie genomineerden, Eneco, Essent en Makro Nederland. Dit jaar heeft de jury speciaal aandacht besteed aan aspecten die gerelateerd zijn aan werkplekinnovatie, zoals de impact op de cultuur en de formele en informele interne communicatie en het creëren van een open en innovatieve cultuur.

Juryvoorzitter Eelco Hoet, directeur Tenant Representation van Jones Lang LaSalle, roemde het niveau van de finalisten en de innovatieve manier waarop zij betere werkplekken creëren. ‘Essent is een fantastische winnaar. Met het concept @nders Werken en de manier waarop dit is geïmplementeerd, is Essent een voorbeeld voor kantoorgebruikers in Nederland. Het bedrijf is ongelofelijk sterk in het onophoudelijk blijven zoeken naar het optimum tussen de behoeften van de medewerkers, productiviteitsverbetering, kostenreductie, flexibiliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid. Vanaf het allereerste moment zijn medewerkers zo veel mogelijk betrokken bij het veranderingsproces en is er gezorgd voor een stevige borging binnen de organisatie. Essent volgt daarbij een integrale aanpak en blijft continu zoeken naar verbeteringen.’

Reageer op dit artikel