nieuws

DTZ Zadelhoff verhuist naar toplocatie op Zuidas

Geen categorie

In het eerste kwartaal van 2014 verhuist de Amsterdamse vestiging van DTZ Zadelhoff van de Apollolaan naar het kantoorgebouw UN Studio aan de Zuidas. De vastgoedadviseur betrekt hier ongeveer 1.900 m2.

DTZ Zadelhoff verhuist naar toplocatie op Zuidas

Doordat de kantoorruimte is verdeeld over twee verdiepingen, zijn een goede communicatie en efficiency gewaarborgd. De verhuizing van de afdelingen Valuation Advisory Services, Asset Management Services, Agency, Occupier Services, Capital Markets en een aantal stafafdelingen vindt gefaseerd plaats.

Cuno van Steenhoven, voorzitter van DTZ Zadelhoff: ‘We betrekken de eerste en tweede verdieping van UN Studio. Het gebouw heeft grote vloeroppervlakten met vides tussen de verdiepingen. Er is dus maximaal horizontaal en verticaal contact. Bovendien is het gebouw zowel met de auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.’ UN Studio is een gebouw van Union Investment Real Estate.

Het huurcontract voor het gebouw aan de Apollolaan wordt geheel overgenomen door Van Lanschot Bankiers, dat hier zijn bankkantoor voor klanten in de regio Amsterdam zal vestigen.

Reageer op dit artikel