nieuws

De Bruijn volgt Van Steenhoven op als voorzitter DTZ

Geen categorie

Jeroen de Bruijn wordt de nieuwe voorzitter van het dagelijks bestuur van DTZ Zadelhoff. Dat is tijdens de partnervergadering van DTZ Zadelhoff op 22 november besloten.

De Bruijn volgt Van Steenhoven op als voorzitter DTZ

De Bruijn volgt per 1 januari 2014 Cuno van Steenhoven op, die na een bestuurstermijn van ruim vijf jaar niet meer verkiesbaar is. Daarnaast is Tom van Putten gekozen als nieuw lid van het Dagelijks Bestuur.

Jeroen de Bruijn (1963) is sinds 2002 partner bij DTZ Zadelhoff en heeft sinds 2009 zitting in het Dagelijks Bestuur. ‘DTZ Zadelhoff heeft grote waardering voor de wijze waarop Cuno van Steenhoven gedurende zijn bestuursperiode leiding heeft gegeven aan de organisatie’, zegt De Bruijn. ‘Ook in een economisch turbulente tijd, is DTZ Zadelhoff een stabiele partij gebleven op de Nederlandse vastgoedmarkt, die er goed voor staat. De komende jaren willen we nog verder groeien door met nieuwe producten en diensten in te spelen op de vraag bij gebruikers, aanbieders en financiers van commercieel vastgoed.’

Cuno van Steenhoven treedt per 1 januari 2014 uit het Dagelijks Bestuur en blijft tot medio 2014 als partner verbonden aan de organisatie, waarna hij conform het maatschapscontract uit de maatschap zal treden. De beschikbaar gekomen plaats in het Dagelijks Bestuur wordt ingenomen door Tom van Putten (1957), die sinds 2007 partner is bij DTZ Zadelhoff en verantwoordelijk is voor de dochteronderneming DTZ Zadelhoff Property Management. Daarmee bestaat het dagelijks bestuur per 1 januari 2014 uit Tom van Putten, Frans van Hoeken en Jeroen de Bruijn. Een dagelijks bestuurslid wordt in principe voor een periode van drie jaar gekozen met de mogelijkheid tot verlenging.

Reageer op dit artikel