nieuws

Christine Oude Veldhuis associate partner Ecorys

Geen categorie

Sinds 1 november is Christine Oude Veldhuis (1959) als associate partner verbonden aan Ecorys, waar ze eerder werkzaam was. Zij zal vooral publieke en private opdrachtgevers adviseren over vraagstukken rond ruimtelijke ontwikkeling, vastgoed, sociale woningbouw en grondbeleid.

Christine Oude Veldhuis associate partner Ecorys

Oude Veldhuis werkte eerder als marktonderzoeker en projectontwikkelaar bij Amstelland Vastgoed. Ook was zij directeur bij de branchevereniging voor projectontwikkelaars Neprom en manager Strategische Planning bij Heijmans. Van maart 2001 tot september 2009 werkte Oude Veldhuis als managing partner bij Kolpron Consultants/Ecorys. Vervolgens was ze ruim vier jaar directeur van het Nirov en manager Professionalisering bij de fusieorganisatie Platform 31.

Reageer op dit artikel