nieuws

Carolina Wielinga financieel en risico-directeur Rabo Vastgoedgroep

Geen categorie

Carolina Wielinga RA is per 1 november benoemd tot financieel en risico-directeur en tot lid van de hoofddirectie van Rabo Vastgoedgroep. Zij volgt in deze functie Jos van Lange op, die op 1 juni 2013 voorzitter van Rabo Vastgoedgroep werd.

Wielinga (43) is een all-round financieel expert met twintig jaar werkervaring. Zij is werkzaam geweest in meerdere sectoren in het bedrijfsleven. Haar laatste functie was senior financieel directeur voor VION Food Group. Daarvoor zette zij Protiviti (business and risk consulting company) op, participeerde ze in diverse bancaire- en vastgoed gerelateerde projecten en werkte zij bij Arthur Andersen en KPMG Business Advisory Services. Met deze benoeming is de hoofddirectie van Rabo Vastgoedgroep weer op volle sterkte.

Reageer op dit artikel