nieuws

Bouwfonds besteedt beheer van 199 woningen uit

Geen categorie

Bouwfonds European Residential Fund (BERF) heeft recentelijk zes appartementencomplexen in Nederland aangekocht. Het volledige beheer en de verhuur van de gebouwen wordt uitbesteed aan Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden. Het nieuwe beheer voor Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement omvat 33 appartementen in Den Haag, 30 appartementen, 32 parkeerplaatsen en 580 m2 commercieel onroerend goed in Groningen, 61 woningen en een beheerdersruimte in Papendrecht, 42 appartementen in Tilburg en 33 appartementen met 33 bijbehorende parkeerplaatsen in Woerden. Van ’t Hof Rijnland is, namens Bouwfonds Studentenwoningen I BV, ook beheerder van ruim 40 studentenwoningen in City Campus Max in Utrecht.

Reageer op dit artikel