nieuws

BAM bouwt Belgische appartementencomplexen

Geen categorie

Interbuild, een werkmaatschappij van de Koninklijke BAM Groep die in Vlaanderen en Brussel actief is in utiliteitsbouw- en appartementenprojecten, heeft drie opdrachten verworven voor appartementencomplexen. De projecten hebben een gezamenlijke contractwaarde van 33 miljoen euro.

BAM bouwt Belgische appartementencomplexen

In Antwerpen realiseert Interbuild in opdracht van projectontwikkelaar Gands de Residentie Melopee (totale vloeroppervlakte: 4.550 m2). Het betreft 32 luxeappartementen met een, twee of drie slaapkamers boven een drielaagse, ondergrondse parkeergarage. Ten zuiden van het stadscentrum van Antwerpen – en eveneens pal naast de Schelde – brengt Interbuild het project Nieuw Zuid tot stand. Opdrachtgever is projectontwikkelaar Triple Living. Nieuw Zuid omvat 77 appartementen (meer dan 15.000 m2). In Bilzen (Belgisch Limburg, nabij Hasselt, Maastricht, Tongeren en Genk) bouwt Interbuild het appartementencomplex Belisa. Opdrachtgever is Skyline Limburg. Dit is een zusteronderneming van Skyline Europe, de grootste residentiële ontwikkelaar in het Brussels hoofdstedelijk gewest.

Reageer op dit artikel