nieuws

Arjen Boesveldt in retail board Cushman & Wakefield

Geen categorie

Arjen Boesveldt treedt per 1 januari 2014 toe tot de EMEA retail board van Cushman & Wakefield. Boesveldt, partner en head of Retail, werkt sinds 2010 bij Cushman & Wakefield Nederland. Hij heeft ruim zestien jaar ervaring als adviseur Retail Agency.

De EMEA retail board is een geïntegreerd platform voor cliënten en stimuleert groei en hoge prestaties in de EMEA-regio. Het retail team van Cushman & Wakefield geeft advies over meer dan 350 winkelcentra in Europa en is vaste adviseur van ongeveer 200 retailers.

Carlo Barel di Sant’Albano, executive chairman van Cushman & Wakefield: ‘Retail is altijd een kernkracht van Cushman & Wakefield geweest en we hebben de schaalgrootte en de expertise om cliënten succesvol te adviseren in deze dynamische sector, zowel in Europa als wereldwijd, of het nu gaat om luxe retail, leasing management winkelcentra of hoogwaardige winkellocaties.’

Reageer op dit artikel