nieuws

Aon en Aedes sluiten mantelovereenkomst

Geen categorie

Aedes, de koepelvereniging van woningcorporaties, is een mantelovereenkomst aangegaan met risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon. Aon ondersteunt de brancheorganisatie de komende jaren met diensten op het gebied van risicomanagement en verzekeringen.

De samenwerking moet voordeel opleveren voor de leden van Aedes en hun medewerkers. Daarnaast wordt hen diensten aangeboden die aansluiten op hun specifieke wensen.

De medewerkers kunnen gebruik maken van een collectief zorgcontact en zich met de Via mijn werk-verzekering indekken tegen uiteenlopende schades, bijvoorbeeld aan auto, woonhuis of inboedel. Ook ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekeringen zijn mogelijk. De collectieve zorgverzekering ondersteunt Aedes-leden in het gezondheidsbeleid voor hun medewerkers. Verder zijn er gesprekken gaande om huurders van de aangesloten woningcorporaties een verzekering via Aon Direct aan te bieden.

‘Woningcorporaties verkeren in zwaar weer door de slechte economische tijden. Door meerdere diensten en verzekeringen bij Aon onder te brengen, kan de branchevereniging haar leden, hun medewerkers en huurders veel voordeel bieden’, aldus Pieter Dijkstra, managing director bij Aon. ‘De overeenkomst die we nu hebben gesloten, is slechts een eerste stap. De komende jaren breiden we onze dienstverlening voor woningcorporaties samen met Aedes verder uit.’

Ongeveer 90 procent van de Nederlandse woningcorporaties in Nederland is aangesloten bij Aedes. In totaal gaat het om 28.000 medewerkers.

Reageer op dit artikel