nieuws

Annelou de Groot landenmanager Vastned

Geen categorie

Europees winkelbelegger Vastned heeft Annelou de Groot MRICS per 1 januari 2014 benoemd tot landenmanager Nederland. In die rol is zij verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille, waaronder de operationele gang van zaken, acquisities en desinvesteringen.

Annelou de Groot landenmanager Vastned

In dat kader stuurt zij ook het Nederlandse assetmanagementteam aan. Tevens is zij onderdeel van het internationale accountmanagementteam en rapporteert De Groot aan Taco de Groot, bestuursvoorzitter van Vastned.

De afgelopen zevenenhalf jaar was De Groot directeur bij Dynamis Vastgoedconsultants & Makelaars in Utrecht. Daarvoor was ze werkzaam als projectmanager bij het Nederlands Vastgoed Instituut en Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid in Eindhoven. Tijdens haar loopbaan heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan op een groot aantal terreinen, waaronder op commercieel, communicatief, financieel en juridisch gebied.

De Groot is bestuurslid van Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) Nederland en gastdocent Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Zij is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit en heeft de opleiding Real Estate Valuation aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond.

Verder heeft Vastned haar organisatie versterkt met Nathanaël van Twillert als real estate business analyst. Hij heeft Vastgoed & Makelaardij aan de Hanze Hogeschool te Groningen gestudeerd en behaalde zijn MSc in Real Estate aan de Henley Business School in het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit artikel