nieuws

Webinar over gebiedsontwikkeling

Geen categorie

Planmatig denken over gebiedsontwikkeling vanaf de tekentafel wordt steeds vaker ingeruild voor een meer organische manier van werken, waarin plannen zich door de jaren blijven aanpassen op de veranderende omstandigheden. Heel mooi allemaal, maar hoe werkt dat dan in de praktijk?

Webinar over gebiedsontwikkeling

Professor Dirk Brounen (TiasNimbas Business School) stelt deze vraag op donderdag 31 oktober aan Lars Paantjens MRE (Bouwfonds Ontwikkeling) en Menno Maas (TiasNimbas Business School) tijdens een livestream webinar om 13.00 uur en biedt deelnemers gedurende 30 minuten de kans om live vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen PC. Deelname is gratis. Stuur een email via vastgoedlab@tiasnimbas.edu en u krijgt 30 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering. Het webinar is vanaf donderdag 31 oktober om 14.00 uur ook gratis te zien via www.vastgoedlab.nl.

Reageer op dit artikel