nieuws

Philippe Hendriks naar CBRE Industrial & Logistics

Geen categorie

Philippe Hendriks is 14 oktober gestart als senior consultant bij CBRE Industrial & Logistics. Hij zal zich focussen op de advisering en begeleiding bij ontwikkelings- en aan- & verhuurtrajecten in de logistieke vastgoedmarkt.

Philippe Hendriks naar CBRE Industrial & Logistics

Hendriks werkte hiervoor bij Schiphol Area Development Company (SADC). Daar was hij als verkoopmanager verantwoordelijk voor de verkoop van logistieke bedrijventerreinen in de regio Schiphol-Amsterdam aan eindgebruikers, ontwikkelaars en beleggers. Daarvoor heeft hij bij CBRE enkele jaren ervaring opgedaan als adviseur van eindgebruikers bij aanhuur- en heronderhandelingstrajecten. Industrial & Logistics bestaat momenteel uit zes professionals en adviseert eindgebruikers, beleggers en ontwikkelaars bij hun logistieke vastgoedstrategieën.

Reageer op dit artikel