nieuws

Kandidaten DWire Vastgoedvrouw 2013 bekend

Geen categorie

Een vakjury heeft vier vrouwen genomineerd voor de titel DWire Vastgoedvrouw van het Jaar. Het betreft Bianca Seekles, directeur Identiteit & Vernieuwing Era Contour, Monique Maarsen, algemeen directeur en aandeelhouder van de Maarsen Groep, Petra Rutten, directeur Maatschappelijke Ontwikkeling bij Heijmans en Hedy van den Berk, bestuurder bij Woningcorporatie Havensteder.

Tijdens de najaarsbijeenkomst van Dutch Women in Real Estate (DWire) op donderdag 21 november in De Tuinzaal van restaurant De Lantaern in Nieuwegein wordt de winnaar bekendgemaakt.

Iedereen die werkzaam is in het (commercieel) vastgoed kan vóór 8 november op een van de kandidaten stemmen via de site van DWire (www.dwire.nl). Hierop zijn ook de profielen van de genomineerden te vinden.

Reageer op dit artikel