nieuws

Gerard Groener legt ook commissariaat Bouwinvest neer

Geen categorie

Met ingang van 1 november treedt Gerard Groener, bestuursvoorzitter van Corio, terug als lid van de raad van commissarissen van Bouwinvest, waarvan hij sinds 7 december 2010 deel uitmaakte. Dat liet Bouwinvest vrijdag weten.

Gerard Groener legt ook commissariaat Bouwinvest neer

‘Groener heeft besloten deze functie neer te leggen omdat hij zich volledig wil richten op de succesvolle uitvoering van de strategie van Corio’, aldus Bouwinvest. De directie van Bouwinvest heeft begrip voor deze beslissing en dankt Groener voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren. Eerder deze maand legde Groener om dezelfde reden al zijn voorzitterschap van de Europese brancheorganisatie voor beursgenoteerd vastgoed neer. Die prestigieuze functie vervulde hij slechts anderhalve maand. Volgens een woordvoerster van Corio heeft Groener na 1 november geen nevenfuncties meer.

De Corio-topman ligt al geruime tijd onder vuur bij analisten en beleggers vanwege de ondermaatse financiële prestaties en de lage aandelenkoers van Corio vergeleken met andere grote Europese winkelcentrumbeleggers, zoals Unibail-Rodamco en Klépierre.

Reageer op dit artikel