nieuws

Domica en Nu Wonen aspirant-leden VBO

Geen categorie

Verhuurbemiddelaars Nu Wonen en Domica Nederland hebben intentieverklaringen getekend om lid te worden van de sectie Huur/Verhuur van brancheorganisatie VBO Makelaar. Afgelopen zomer richtte VBO Makelaar een aparte sectie Huur/Verhuur op om bij te dragen aan de regulering van het (ver)huurproces, kennisoverdracht en kwaliteitsborging binnen de verhuurmarkt.

Domica en Nu Wonen aspirant-leden VBO

‘VBO Makelaar is blij dat twee van de grootste verhuurbemiddelaars van Nederland de intentie hebben zich te scharen onder het keurmerk van onze nieuwe sectie Huur/Verhuur. De kennis van de (ver)huurmarkt en de ervaring die beide partijen hebben ontwikkeld, kan een belangrijke meerwaarde gaan vormen voor de sectie’, aldus Hans van der Ploeg, directeur VBO Makelaar.

Sinds half oktober kunnen verhuurbemiddelaars een entreetoets afleggen. Daarnaast wordt er een audit van vijf verhuurdossiers afgenomen en wordt er een verklaring over het gedrag overlegd.

Reageer op dit artikel