nieuws

Daphne Braal-Verhoog directeur CFV

Geen categorie

Daphne Braal-Verhoog is door het bestuur van het Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV) benoemd tot directeur. Sinds 1 maart was Daphne Braal al waarnemend directeur. Op die dag trad, zoals een jaar eerder aangekondigd, Jan van der Moolen af als directeur.

Daphne Braal-Verhoog directeur CFV

Destijds koos het bestuur voor een tijdelijke invulling van de directeurspositie vanwege de nog in 2013 verwachte omvorming van het CFV tot de Financiële Autoriteit Woningcorporaties.

Daarbij zou sprake zijn van een ander bestuursmodel. Met het nieuwe beleidsvoornemen van minister Blok is die omvorming van de baan. Onduidelijk is hoe de invulling eruit gaat zien van het nieuwe beleid en wanneer dit effectief wordt, schrijft het CFV. Voor 2014 is nog geen verandering van de structuur van CFV voorzien. Gelet daarop heeft het bestuur zijn verantwoordelijkheid genomen en waarborgt het met deze benoeming dat de wettelijke taken en bevoegdheden van CFV verantwoord worden uitgevoerd.

Reageer op dit artikel