nieuws

zelf huis verkopen populair

Geen categorie

Steeds meer woningbezitters passeren de traditionele makelaar en kiezen ervoor hun woning zelf te verkopen.

Bij 2,0 procent van de aangeboden koophuizen, in totaal zo’n 2.800, verricht de eigenaar zelf makelaarsdiensten. Dat blijkt uit onderzoek van Spacemakers.nl, de website die elk kwartaal onderzoek doet naar het aanbod van koopwoningen. Spacemakers verwacht een verdere groei nu ook de Postbank zijn klanten gaat helpen bij het zelf verkopen van het huis.Uit het onderzoek van Spacemakers.nl komt de formule Makelaarsland als verreweg de grootste internetmakelaar naar voren. Inmiddels heeft de makelaar 1.800 woningen in verkoop, ruim 1,8 procent van het aanbod van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) door Makelaarsland aangeboden.

Reageer op dit artikel