nieuws

Zara naar nieuwe Rotterdamse modestraat

Geen categorie

Zara huurt 2.000 m2 winkelruimte in de nieuwe modestraat Linea Nova in Rotterdam.

Linea Nova wordt een nieuw onderkomen voor modeconcerns op een van de drukste punten van de Rotterdamse binnenstad. Zara huurt 500 m2 op de begane grond en 1500 m2 op de eerste verdieping. Andere huurders van Linea Nova zijn onder andere Bestseller, H&M, Didi en Forecast.

Willemsen Minderman projectontwikkeling ontwikkelt Linea Nova voor Fortis Vastgoed Beleggingen. Cushman & Wakefield behartigde in deze transactie de belangen Willemsen Minderman projectontwikkeling. Harper Dennis Hobbs trad op namens Zara.

Linea Nova ligt op de kruising van het Binnenwegplein met de Lijnbaan. Het pand wordt door Willemsen Minderman getransformeerd tot een modern winkelconcept. De oplevering is gepland voor 2007-2008.

Reageer op dit artikel