nieuws

Woonsite Funda in zee met Overture

Geen categorie

Overture, wereldwijd marktleider op het gebied van commerciële zoekdiensten op het internet, heeft een langdurige overeenkomst met de NVM-woonsite Funda gesloten voor het leveren van content match links.

Overture Nederland zal Funda op exclusieve basis gaan voorzien van content match links op diverse pagina’s van de Funda portal, de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland. De bezoeker van Funda zal, naast het grootste huizenaanbod in Nederland, nu ook aanbieders van relevante producten en diensten op de woningportal gaan vinden op het gebied van onder meer financiering, verbouwing, verhuizing en woninginrichting. Daarmee wil Funda zijn gebruikers een additionele, hoogwaardige service bieden. Funda is een zelfstandige onderneming met als belangrijkste aandeelhouders de makelaarsorganisatie NVM en Wegener.  

Reageer op dit artikel