nieuws

woningwaarde via woonkrant.nl

Geen categorie

Onlangs begon de woningsite Woonkrant.nl een samenwerking met NBWO, het Ned

rlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken, om een modelmatige taxatie aan consumenten te bieden. Het is nu mogelijk de waarde van een woning te berekenen via Woonkrant.nl. Door invoer van postcode en huisnummer op Woonkrant.nl, wordt een betrouwbare en objectieve waardebepaling van een woning gegeven. De Woonkrant.nl Woningwaarde komt tot stand door statistische berekeningen door NBWO op basis van gegevens van het Kadaster en Dataland. De waardebepaling wordt direct na aanvraag voor 12,50 euro in rapportvorm per e-mail geleverd aan de aanvrager. ‘We ondersteunen de consument die wil weten wat de eigen woning waard is, of de verkoopprijs van een nieuwe woning wil controleren. Maar de woningwaarde is ook een handig hulpmiddel als men de hypotheek wil oversluiten en wil weten wat de overwaarde op de woning is, of als men bezwaar wil maken tegen de WOZ-aanslag’, legt Ruud Mooij, manager van Woonkrant.nl, uit.

Reageer op dit artikel