nieuws

woningfondsen promoten vrije sector

Geen categorie

Tijdens de tweede Amsterdamse Nieuwbouwshow slaan Amvest, BPF Bouwinvest en Vesteda de handen inéén.

Onder de titel Lekker huren! wordt in een gezamenlijke stand de vrije sector huur bij de bezoekers van deze beurs onder de aandacht gebracht. Om de bezoekers beter te kunnen informeren over vrije sector huur en de voordelen van deze manier van wonen, hebben Amvest, BPF Bouwinvest en Vesteda besloten gezamenlijk de voordelen van vrije sector huur te promoten. Ook het vrije sector huur aanbod in Amsterdam is in de stand te zien. De Amsterdamse Nieuwbouwshow is een initiatief van de gemeente Amsterdam, waaraan een groot aantal woningcorporaties en ontwikkelaars deelneemt. Deze beurs voor woningzoekenden wordt van 18 tot en met 22 oktober in de Zuiderkerk in Amsterdam georganiseerd. Meer informatie op www.nieuwbouwshow.nl .

Reageer op dit artikel